Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chop Suey
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gUncooked chicken breast, cut in 1" cubes
1 Esslöffeloil
Cubes vegetable bouillon
1/2 TasseUnsweetened pineapple juice
2 Esslöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelginger
1/2 TeelöffelHorseradish
1/2 Tassecelery sliced
green pepper sliced
1/2 Tassemushrooms sliced
tomato diced
1/4 Tassegreen onions sliced
1 1/2 TasseFresh Chinese pea pods
1 Dose(4 oz) water chestnuts
3 Tassebean sprouts fresh
die Zubereitung:

Pan fry chicken in oil. Remove from heat and set aside. In another pan, crush bouillon cubes and dissolve in pineapple juice. Add soy sauce, ginger, horseradish, celery and green pepper; heat through. Combine chicken with tomato, green onions, pea pods and water chestnuts; stir-fry for about 2 minutes. Pour over fresh bean sprouts, top with pineapple sauce; serve immediately.

~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3) ====================================================================== ==== Bbs: Computer Specialties Bbs Date: 08-03-93 (21:50) Number: 59935

No Subj: recipe Conf: (149) Cooking


Anmerkungen zum Rezept: