Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Dopiazza (Indian Chicken Curry)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChicken meat
2 mittelOnions thinly sliced
2 Esslöffelpeanut oil
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1 EsslöffelCoriander seeds
1 Esslöffelground cumin
1/2 Teelöffelturmeric ground
1 Teelöffelginger ground
1 Esslöffelchilli powder
1 Teelöffelblack pepper
1/2 Teelöffelsalt
1 DoseTomatoes (undrained)
die Zubereitung:

Partially cook chicken, Cut in large bite size pieces.

Fry onions in oil in a large pan until they are golden brown.

Mix the garlic with the spices and a little pepper. Add the spice mixture to the pan, fry spices with onions for 1 minute.

Add chicken and stir together for 1 minute.

Add tomatoes, break up solid tomatoes with fork to small size pieces.

Pour sufficient water in pan to cover the meat. Bring to boil, cover and slowly simmer for 45 minutes then uncover and cook slowly for 60 minutes or until meat is fork tender Stir occasionally to prevent sticking.

Serve with Turmeric Rice or Regular Rice == Courtesy of Dale & Gail Shipp, Columbia Md. ==


Anmerkungen zum Rezept: