Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Red Wine with Mushrooms
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
30 Grammbutter
1500 GrammChicken pieces
Bacon rashers, chopped
12 Baby (about 300g) onions
Cloves garlic crushed
1 1/2 Tassered wine dry
2 1/2 Tassechicken stock
1/4 TasseBrandy
2 Teelöffeltomato paste
Bayleaf
Sprigs fresh thyme
250 GrammBaby mushrooms
1 1/2 Teelöffelflour plain
2 Teelöffelwater
die Zubereitung:

Heat butter in pan, add chicken, cook until browned all over; drain on paper towel. Add bacon, onions and garlic to same pan, cook, stirring, until onions are browned and bacon is crisp. Stir in wine, stock, brandy, paste, bay leaf and thyme.

Return chicken to pan, simmer, covered, 30 mins. Add mushrooms, simmer, covered, 30 mins. Add mushrooms, simmer, uncovered, further 10 mins. Remove chicken from pan, stir in blended flour and water, stir over heat until mixture boils and thickens. Return chicken to pan, stir until heated through.


Anmerkungen zum Rezept: