Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bill Schoonover's 24 Hour Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Head of lettuce, broken up
1/2 TasseSpring onions chopped
1/2 Tassecelery chopped
1 Dosewater chestnuts sliced
1 Packungpeas frozen
2 Tassemayonnaise
1/2 Tasseparmesan
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt
1 x ca. 450 gBacon, crisp and broken up
Hard boiled eggs, mashed
Tomatoes, cut in wedges
die Zubereitung:

Break lettuce in the bottom of a large bowl. Add the next 3 ingredients. Spread frozen peas over the top of all. Seal with mayonnaise. Sprinkle parmesan cheese, garlic powder, and salt over the top. Cover and refrigerate overnight.

Before serving, garnish with bacon, eggs, and tomato wedges.

Bill's note: "I honestly don't know who to credit for this recipe. I typed this from an old, wrinkled and browned bit of paper.. must have been around for ages!"

in Mm format by Linda Fields, Cyberealm Bbs and home of Kook-Net, Watertown, Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: