Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy-Sausage Brunch Special
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gBread; white or egg, sliced
2 1/2 x ca. 450 gPork sausage; bulk
1/2 x ca. 30 ggreen onions sliced
1 1/2 TasseChef-Mate Sharp Cheddar Cheese Sauce; heated
10 eggs
3 Tassemilk
1 Teelöffelmustard dry
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

1. Remove crusts from bread. Cut into cubes. Cover bottom of greased 12x10x 2 1/2 inch steam table pan with bread cubes. 2. Brown and crumbled sausage. Drain thoroughly. 3. Layer sausage and green onions over bread cubes. 4. Pour cheese sauce over green onions. 5. Beat eggs. Add milk and seasonings. Pour over mixture in pan. 6. Cover and refrigerate 12 hours or overnight. 7. Bake in preheated 350F oven 1 hour 15 minutes or until set. Cut into 3 inch squares. Serve.

- Recipe via Meal-Master (tm) v7.01


Anmerkungen zum Rezept: