Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fusilli With Clam Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseolive oil
Cloves elephant garlic
8 1/2 x ca. 30 gCans minced clams
1 Teelöffelbasil finely chopped
1 Teelöffeloregano finely chopped
Pkg fusilli, 16 oz, cooked according to directions
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

In a medium frypan heat oil. Add garlic and saute until tender. Drain juice from the clams into the pan, heat until warm. Add spices and simmer 5 minutes. Add clams and heat through, toss with fusilli and sprinkle with cheese.


Anmerkungen zum Rezept: