Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pears, Beans and Bacon Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
18 x ca. 30 gPears, firm ones
18 x ca. 30 ggreen beans
18 x ca. 30 gbacon
1 1/2 ca. 1 Literwater
1 EsslöffelSavory fresh
1 Bundparsley
3 x ca. 450 gPotatoes
die Zubereitung:

1.Wash beans, cut of ends, peel the string. 2.Cook the bacon in the water for about 20 minutes;remove bacon;keep warm. 3.Add the beans and the chopped parsley to baconbroth and cook until the beans are done. 4.After 15 minutes add the pears;washed and left whole and cook another 15 minutes. 5.Slice the bacon and serve with the bean-pear-mix. 6.Serve with the potatoes, peeled and halfed and cooked in salted water.


Anmerkungen zum Rezept: