Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | margarine |
6 | Carots; peeled and sliced |
2 mittel | Onions finely chopped |
1 Tasse | celery chopped |
1/4 Tasse | all-purpose flour |
2 Esslöffel | cornstarch |
2 ca. 1 Liter | chicken broth |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | Process cheese spread; diced |
Melt margarine in a large Dutch oven; add carrots, onions, and celery. Saute until onion is tender.
Stir flour and cornstarch into vegetable mixture; cook over low heat 1 minute, stirring constantly. Gradually stir in chicken broth, salt, and pepper. Simmer over medium heat about 8 minutes or until the carrots are crisp-tender, stirring occasionally.
Reduce heat to low; add cheese to soup, stirring until melted.
Nancy Coleman.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|