Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Skirt Steak with Onions
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelButter or marg.
2 mittelOnions sliced
1 1/2 x ca. 450 gSkirt steak; cut into pieces
1/2 Tassebeef broth
2 EsslöffelKetchup; or substitute Catsup [G]
2 Esslöffelred wine vinegar
1/4 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Melt butter in skillet over med heat. Add onions, cook until just starting to brown, about 5 min. Remove onions; set aside. Increase heat to high. Add steak to skillet; cook until med rare, 3-5 min per side. Transfer to carving board; cover to keep warm. Return onions to pan. Stir in broth, vinegar, ketchup, thyme, salt and pepper. Bring to a boil. Cook, stirring up the browned bits from the pan, until slightly thickened, about 1 min. Slice steak; transfer to serving platter. Pour sauce over steak and serve.


Anmerkungen zum Rezept: