Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stew, Ro*Tel Style
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelall-purpose flour
1 x ca. 450 gBeef stew meat, cubed
2 Esslöffelvegetable oil
3 TasseVegetable juice cocktail
1 DoseRo*Tel Whole Tomatoes and Green Chilies (10 oz)
1/2 Tasseonion chopped
Beef bouillon cubes
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelbasilicum dried
1/2 Teelöffelthyme dried
2 1/4 TasseCubed, peeled potatoes
2 Tassecarrots sliced
1 Tassecelery sliced
die Zubereitung:

Place flour in a food storage bag; add meat cubes a few at a time, shake to coat. In a large Dutch oven, brown meat in hot oil. Stir in juice, Ro*Tel, onion, bouillon, garlic, basil and thyme. Heat to a boil; reduce heat. Cover and simmer 1 to 1 1/4 hours. Add potatoes, carrots and celery. Cover and simmer an additional 45 minutes or until tender.


Anmerkungen zum Rezept: