Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Durango Potato Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSmall red potatoes
1 DoseRo*Tel Diced Tomatoes and Green Chilies (10 oz)
1/2 Tassemayonnaise
2 EsslöffelGulden's Spicy Brown Mustard
1 Tassecelery chopped
green onions sliced
3 ScheibeCooked bacon, crumbled
die Zubereitung:

In a large saucepan, boil potatoes in enough water to cover, about 15 minutes or until tender; drain and cool slightly. Cut into quarters. Meanwhile, in a large bowl combine Ro*Tel, mayonnaise and mustard. Add potatoes, celery, green onions and bacon; toss to coat. Cover and refrigerate for about 1 hour.


Anmerkungen zum Rezept: