Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice and Sour Cream Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gMonterey Jack Cheese
3 Tassedairy sour cream
2 DoseDiced Green Chiles
3 Tasserice cooked
salt
pepper
1/2 TasseGrated Cheddar, Garnish
die Zubereitung:

Cut Jack Cheese into strips about 1/8" thick. Thoroughly mix sour cream and chiles. Butter a 1-1/2 quart casserole. Season rice with salt and pepper. Layer rice, sour cream mixture and cheese strips, in that order, until you finish with rice on the top. Bake in 350°F oven for about 30 minutes. During the last few minutes of baking sprinkle the grated cheddar cheese over the rice and allow it to melt before removing casserole from oven. I have been told this dish should be illegal, it is so good.

Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept: