Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops En Papillote
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
New Red Potatoes *
1 x ca. 450 gBay scallops fresh
1 TasseAsparagus Strips **
1/2 Red & Yellow Bell Pepper ***
scallions thinly sliced
2 TeelöffelGinger fresh, minced
1 Teelöffellemon peel grated
1/4 Tasselemon juice fresh
1 Teelöffelvegetable oil
2 Teelöffelsoy sauce Low-sodium
1/4 Teelöffelpepper freshly ground
die Zubereitung:

* Sliced 1/4 inch thick. ** Cut into Julienned strips. *** Large red and yellow bell peppers, 1/2 of each, seeded and diced. ~- Heat oven to 350°F. Cut 2 pieces of parchment paper or aluminum foil, each about 16" X 24"; then fold crosswise in half so each piece measures 12" X 16". Cut half heart from each folded piece to make a full heart when unfolded. Place potatoes in small saucepan. Add cold water to cover and salt water. Heat to boiling, then cook over medium heat 3 minutes. Drain thoroughly. Open paper hearts and place potatoes in center of each heart next to fold. Combine remaining ingredients in mixing bowl and spoon over potatoes. Fold paper over and double fold edges to seal tightly. Place packets on baking sheet and bake 30 minutes. Transfer packets to plates and open.


Anmerkungen zum Rezept: