Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Thighs in Cheesy Broccoli Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassevegetable oil
2 x ca. 450 gChicken thighs
2 mittelCarrots chopped
1 mittelOnion chopped
1 kleingreen bell pepper chopped
cloves garlic minced
1 DoseBroccoli and cheese soup
3/4 Tassechicken broth
3/4 TasseHalf-and-half
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

(From "365 To Wok" by Linda Drachman. Harper/Collins; $16.95).

In a wok, heat 2 tablespoons oil over medium-high heat until hot, swirling to coat sides of pan. Add chicken and cook, turning, until browned all over, 5-7 minutes. Remove chicken to a plate. Pour off fat from wok.

In same wok, heat remaining 2 tablespoons oil over medium-high heat. Add carrots, onion, bell pepper, and garlic and stir-fry until softened, 5-6 minutes. Return chicken to wok.

In a medium bowl, whisk together soup, chicken broth, half-and-half, salt and pepper. Pour over chicken and vegetables. Bring ot a boil. Reduce heat to medium-low, cover, and cook until chicken is tender, 35-40 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: