Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Shredded Zucchini with Browned Onions
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 TasseChopped onion (~2 lg onions)
6 TasseGrated zucchini, excess moisture squeezed out
1 Esslöffelolive oil
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Heat a heavy skillet (preferably cast iron) over medium-high heat. Add the onions to the skillet and, stirring and tossing frequently to keep them from sticking, cook until golden brown, 7-9 minutes. Scrape into a small bowl. Wipe out the skillet with a paper towel, return to the heat and add the oil. When the oil is hot and coating the bottom of the skillet, add the grated zucchini. Saute for 1-2 minutes, until the zucchini is heated through. Add the browned onions, salt and pepper. Stir. Transfer to a serving bowl.

Per serving: 46 calories, 1.6 grams protein, 6.8 grams carbohydrates, 1.7 grams fiber, 1.9 grams fat (0 grams saturated), 138 milligrams sodium.


Anmerkungen zum Rezept: