Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Curry Stir-Fry
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelOlive oil (reduced from 1/4 cup in original recipe)
1/2 Tasseonion chopped
1 x ca. 450 gBoneless, skinless chicken breast halves, cut into 1" cubes
2 Esslöffelwater
2 Teelöffelcurry powder
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/3 TassePeanuts
1/3 TasseChutney
2 Esslöffelcoconut
2 Esslöffelcurrants
1 PackungGreen Giant Harvest Fresh Frozen Mixed Vegetables (9 oz)
2 PackungGreen Giant Rice Originals Frozen White 'n Wild Rice (10 oz) Or
2 TasseCooked white and wild rice mixture
red bell pepper strips
die Zubereitung:

Place oil and onion in 2-quart casserole; cover with lid or vented plastic wrap. Microwave on high 2 minutes. Add chicken, water, curry powder, salt and pepper; re-cover. Stirring midway through cooking, microwave on medium high (70%) 5 minutes, or until chicken is no longer pink.

Add peanuts. Chutney, coconut, currants and frozen mixed vegetables; re-cover. Stirring midway through cooking, microwave on high 6 minutes, or until vegetables are crisp tender. Let stand covered.

Prepare rice according to package microwave directions. To serve, spoon rice onto serving platter; top with chicken mixture. Garnish with pepper strips.


Anmerkungen zum Rezept: