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Santa Fe Salad
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseCooked brown rice; cooled
1 TasseCanned black beans Or- canned pinto beans rinsed and drained
8 3/4 x ca. 30 gCanned whole kernel corn drained
2 Esslöffelonion minced
2 Esslöffelvinegar
1 Esslöffelvegetable oil
1 EsslöffelSnipped fresh cilantro
Jalapeno pepper minced
1 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Combine rice, beans, corn and onion in medium bowl. Whisk remaining ingredients in small bowl; pour over rice mixture. Chill 2 to 3 hours so flavors will blend. Stir before serving.

Each serving provides: * 316 calories

* 11.1 g. Protein

* 8.0 g. Fat

* 53.4 g. Carbohydrate * 697 mg. Sodium

* 0 mg. Cholesterol

Reprinted with permission from The Usa Rice Council Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: