Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Boneless beef sirloin steak cut in 1-inch cubes |
1 klein | Zucchini; cut in chunks |
1 klein | Yellow squash; cut in chunks |
1 klein | Red pepper; cut in squares |
1 klein | Onion; cut in chunks |
1/4 Tasse | Italian salad dressing |
1 Tasse | cooked rice hot |
2 Teelöffel | lemon juice fresh |
1 Esslöffel | Snipped fresh parsley |
1/4 Teelöffel | salt seasoned |
Combine beef and vegetables in plastic bag with zippered closing. Add salad dressing and marinate 4 to 6 hours in refrigerator. Alternate beef and vegetables on 4 skewers. Grill or broil, turning and basting with remaining marinade, 5 to 7 minutes, or to desired doneness. To prepare Lemon Rice, combine rice and remaining ingredients. Serve kabobs over Lemon Rice.
Each serving provides: * 412 calories
* 28.5 g. Protein
* 16.3 g. Fat
* 36.8 g. Carbohydrate * 477 mg. Sodium
* 74 mg. Cholesterol
Reprinted with permission from The Usa Rice Council Electronic format courtesy of Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|