Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five-Spice Fried Rice
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 x ca. 450 gBoneless beef sirloin
1 Teelöffelsugar
1/2 TeelöffelChinese five-spice powder
1/4 Teelöffelred pepper flakes
1 TeelöffelOriental roasted sesame oil
cloves garlic minced
1 1/2 TasseCooked rice; chilled
2 EsslöffelChopped dry roasted peanuts
2 Teelöffelsoy sauce
die Zubereitung:

Cut beef in 1/2-inch cubes. Combine sugar, five-spice powder and pepper flakes; coat beef cubes with spice mixture. Heat oil and garlic in medium skillet over medium-high heat. Brown beef in oil. Add remaining ingredients; stir-fry until thoroughly heated.

Microwave Oven Instructions =========================== Combine oil and garlic in medium microproof baking dish. Cook, uncovered on High (maximum power) 30 seconds. Add beef and cook on High 1 to 2 minutes or until meat loses most of its pink color. Add remaining ingredients; stir and cook on High 1 to 2 minutes, or until thoroughly heated.

Each serving provides: * 357 calories

* 22.5 g. Protein

* 14.6 g. Fat

* 33.2 g. Carbohydrate * 462 mg. Sodium

* 49 mg. Cholesterol

Reprinted with permission from The Usa Rice Council Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: