Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Chicken, cooked (finely chopped) |
1/2 Tasse | Carrot shredded |
1/2 Tasse | celery shredded |
4 Teelöffel | Onion grated |
1/4 Tasse | Salad dressing (mayonnaise) |
Thoroughly mix all ingredients. Chill. Use about 1/4 cup filing per sandwich.
Calories per serving: About 100 for filling, 235 for a sandwich made with 2 slices of bread.
tuna in place of the chicken. About 125 calories per serving for filling; 260 for a sandwich made with 2 slices of bread.
the refrigerator. Stir lightly before making sandwiches.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|