Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 mittel | Green pepper cut into 12 squares |
1 Tasse | water boiling |
1/2 | Onion; cut into 6 wedges |
12 | Cherry tomatoes; stemmed |
1 x ca. 450 g | Potatoes (canned); drained |
6 | All-meat franks (2 oz. each) cut in thirds |
1/2 Tasse | Barbecue sauce |
Cook green pepper squares in boiling water for 3 minutes.
Thread vegetables and franks onto six 12-inch skewers.
Brush with barbecue sauce.
Broil, occasionally basting with sauce, until browned. Turn and repeat for the other side, about 15 minutes total cooking time.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|