Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gPotatoes, peeled, sliced
1/3 Tasseonion chopped
3 Teelöffelall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 TeelöffelLow fat margarine
3 TasseSkimmed milk, heated
die Zubereitung:

Preheat oven 400F. Lightly spray a 2 quart casserole with vegetable spray. Arrange a layer of potatoes in casserole, then sprinkle with some of onion, flour, salt and pepper. Continue to layer until all potatoes, onion, flour, salt and pepper are used. Dot top with margarine, then pour milk over all. Bake 20 min, then reduce heat to 350F and bake 50 to 60 min longer or until tender. Cal: 166, Fat: 1 g.


Anmerkungen zum Rezept: