Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pennsylvania Sweet Potatoes In Tangy Sauce
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Large sweet potatoes
1 Tassesugar
1/2 TasseLightly packed brown sugar
1/4 Teelöffelginger ground
2 Teelöffelcornstarch
1 TasseUnsweetened pineapple juice
1 Teelöffellemon juice
1 TeelöffelLow fat margarine
die Zubereitung:

Place sweet potatoes in a large kettle and add water to cover. Cook over medium heat until barely tender; drain. Peel and cut potatoes into fourths. Arrange in a medium size casserole. Preheat oven to 350F. While potatoes are cooking, combine sugars, ginger and cornstarch in a small saucepan. Add pineapple juice and lemon juice. Stir over medium heat until sugars are dissolved and mixture starts to bubble; stir in margarine. Pour sauce over potatoes. Bake uncovered 50 to 60 min or until sauce is thickened. Cal: 149, Fat: trace.


Anmerkungen zum Rezept: