Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Piccalilli
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 LiterGreen Tomatoes chopped
Med. Red Peppers *
Med. Green Peppers *
Lge. Onions, Peeled & Chopped
Small Head Cabbage ** Or
2 Tassecucumber chopped
1/2 Tassesalt
3 Tassecider vinegar
2 Tassebrown sugar
3-inch Stick Cinnamon
1 Teelöffelcloves whole
1 Teelöffelallspice whole
1 TeelöffelMustard seeds
die Zubereitung:

* Peppers should be seeded and chopped.

** Cabbage should be shredded. ~- ~- Combine all the vegetables and the slat and let stand overnight. In the morning, drain the vegetables pressing out the juice. Add the vinegar, sugar and the spices, tied in a bag; bring to a boil and simmer until the vegetables are clear and the syrup is thickened. Discard the spice bag and seall the picalilli in hot jars.

One tablespoon each peppercorns and celery seeds may be substituted for the cinnamon.


Anmerkungen zum Rezept: