Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Samoosas - Potato Filling
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 GrammPotatoes peeled, diced
15 Millilitercooking oil
15 Milliliterbutter
2 1/2 MilliliterMustard seeds
1 mittelOnion chopped
2 1/2 MilliliterBorrie (tumeric)
2 1/2 Milliliterchilli powder
2 1/2 Millilitersalt
die Zubereitung:

Boil potatoes until soft. Heat oil and butter together and add mustard seed When seeds start popping, add onion and fry for about 5 minutes, until golden brown.Add diced potatoes, borrie, chilli and salt and cook for 10 minutes or until all the liquid has evaporated. Allow to cool before filling samoosas.

Fills about 50 samoosas.

The Cape Malay

Cookbook.

Courtesy of Jim Jamieson


Anmerkungen zum Rezept: