Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 | Plum tomatoes, skinned & coarsely chopped |
4 | cloves garlic minced |
1/2 Tasse | scallions thinly sliced |
1 Tasse | green bell pepper chopped |
2 Esslöffel | olive oil |
2 Tasse | mushrooms sliced |
1 Tasse | Snow peas |
1 x ca. 450 g | Penne |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
1 Esslöffel | Tamari |
In a large pot, saute the garlic, scallions & green bell pepper in oil over medium heat until the peppers are tender-crisp, about 2 minutes.
Add the mushrooms, reduce the heat to low & saute for 3 minutes. Add the tomatoes & snow peas. Cover & simmer for 10 minutes.
Cook the pasta until *al dente*. Drain.
Stir the cayenne & tamari into the tomato sauce & spoon over the hot pasta. Serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|