Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Potato Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 mittelPotatoes, about 2 lbs.
1/4 Tassebutter or margarine
1 kleinOnion chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
9 x ca. 30 gCarton sour cream
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
8 x ca. 30 gcheddar cheese shredded
3 Esslöffelbutter or margarine, melted
1 1/2 TasseHerb-seasoned stuffing mix
die Zubereitung:

Cook potatoes in boiling water to cover 30 minutes or until tender. Drain. Let cool to touch. Peel and cut into 1/4" strips. Set aside. Combine 1/4 cup margarine or butter and next 5 ingredients in large bowl. Gently stir in potatoes and cheese. Spoon into a lightly greased baking dish, 13x9x2. Combine 3 tbsp butter or margarine and stuffing mix. Sprinkle over potato mixture.

Bake uncovered at 350F for 25 minutes or until thoroughly heated.

Watertown Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: