Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Catfish appetizer nuggets
Zutaten für 72 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Nuggets
2 x ca. 450 gCatfish fillets
1 TasseRound cheese crackers
1/2 Tasseparmesan grated
1/4 Tassesesame seeds
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
1/2 Tassebutter or margarine, melted
Sour Cream Blue Cheese Dip
1 PackungDairy sour cream(8oz)
2 EsslöffelCrumbled blue cheese
1/4 Tasseonion minced
1/4 Teelöffelsalt
 parsley fresh, chopped
die Zubereitung:

*** Nuggets ***

1. Thaw frozen fish fillets according to package directions.

2. Cut fillets into 1-inch cubes and set aside.

3. Combine cracker crumbs, Parmesan cheese, sesame seeds, salt and pepper in small bowl and set aside.

4. Dip fish cubes in melted butter; roll in crumbs mixture.

5. Place fish cubes 1/2 inch apart on fole-lined baking sheets.

6. Bake uncovered in preheated 400' oven for 20 minutes, until cubes are golden brown.

7. Serve immediately with Sour Cream Blue Cheese Dip.

*** Sour Cream Blue Cheese Dip ***

1. Combine sour cream, blue cheese, onion and salt in a small mixing bowl; cover and refrigerate.

2. When ready to serve, garnish with chopped parsley if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine