Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Potato Soup with Roast Garlic
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
700 GrammPotatoes (1 1/2 lb)
35 Large cloves garlic (4 ... 5 heads !!)
3 Esslöffelolive oil extra virgin
 onion
carrots
1500 MilliliterWater (2 1/2 pints)
1 Teelöffelsea salt
 black pepper
die Zubereitung:

Peel the cloves of garlic and roast them in 1 tb of the olive oil in a moderately hot oven, 190 °C/375 °F, for 15 ... 20 minutes, until they are just golden and soft but not brown.

Peel and quarter the onion, peel and slice the carrots, scrub (but do not peel) the potatoes and cut them into 2.5 cm (1 in) thick cubes. Boil all the together for about 15 minutes in the water with 1 ts of sea salt until the carrots and potatoes are soft.

Add the roast garlic cloves and their residual oil to the vegetables, cool slightly and liquidize. Season with pepper and stir 2 tb of olive oil into the soup before serving.

(From: Brigid Allen, The soup book, M Papermac, Isbn 0 333 58224 1)


Anmerkungen zum Rezept:
keine