Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pumpkin Spice Bread <r T>
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelallspice gound
Egg Beaters® 99% Egg Substitute, *Note
16 x ca. 30 gpumpkin canned
1 Tassebrown sugar
1/2 TasseMaple Syrup; Flavored
1 1/2 EsslöffelOil; **Note
3/4 Tasseraisins
1/2 TasseChopped Walnuts; ***Note
die Zubereitung:

**Note: Original recipe used 1/4 C oil...I reduced it and it can probably still be reduced further

***Note: Original recipe used 3/4 C chopped walnuts

Preheat oven to 350 deg F. Spray a 9 x 5" loaf pan with nonstick spray. In large bowl, mix first 5 ingredients. In medium bowl, beat eggs, pumpkin, brown sugar, syrup and oil. Gently stir pumpkin mixture into flour mixture. Stir in raisins and walnuts.

Spoon batter into loaf pan. Bake for 1 hour, or until inserted toothpick comes out clean. Cool bread in loaf pan; turn out of pan to wrap or serve.

This was quite good. Be sure to check it in a couple of places with a toothpick or it might have a mushy surprise for you in the middle!!

Entered into MasterCook and tested for you by Reggie & Jeff Dwork <reggie@reggie. Com>

Cff 9.6%.


Anmerkungen zum Rezept:
keine