Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Curry Fish Cakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1000 GrammRed fish fillets
egg
2 Esslöffelcoriander fresh, chopped
2 Teelöffelsugar
100 Grammgreen beans thinly sliced
 Oil for deep-frying
Red Curry Paste
1 kleinRed spanish onion; chopped
Cloves garlic crushed
2 Esslöffellemongrass freshly chopped
3 TeelöffelChopped fresh coriander root
2 TeelöffelDried chilli flakes
1 TeelöffelGalangal powder
1 TeelöffelGrated lime rind
1/2 TeelöffelShrimp paste
Dried kaffir lime leaf
3 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelturmeric
1/2 Teelöffelcumin seeds
3 Teelöffeloil
die Zubereitung:

Second recipe is from 'The Easy Thai Style Cookery'

Blend or process fish, egg, coriander, sugar and 1/3 cup of the red curry paste until well combined and smooth. Combine fish mixture and beans in bowl and mix well. Roll 2 level tablespoons of mixture into a ball, flatten slightly, and repeat with remaining mixture. Just before serving, deep fry fish cakes in hot all until well browned and cooked. Drain on absorbent paper.

Method to make the curry paste: Blend or process all ingredients until smooth.

/Fish


Anmerkungen zum Rezept:
keine