Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red-Simmered Leg of Pork
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3-4 pound pork leg; middle cut
1 Tassesoy sauce
1 1/2 Tassewater
4 Esslöffelsherry
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

1. Score, or make several slashes, in pork leg. Place in a heavy saucepan with soy sauce, water, sherry and salt.

2. Bring to a boil; then simmer, covered, 2-1/2 hours, turning meat two or three times for even cooking and coloring. (If pork seems to be drying out, add just enough boiling water to keep it moist.)

3. Add sugar and cook 30 minutes more. Carve and serve.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine