Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 x ca. 450 g | Pork Spareribs |
1/3 Tasse | Seasoned Rice Vinegar |
1/2 Tasse | light soy sauce |
1/3 Tasse | Honey Or Maple Syrup |
1/3 Tasse | Hoisin sauce |
2 Teelöffel | Toasted Sesame Oil |
2 Esslöffel | garlic minced |
1/2 Teelöffel | 5 Spice Powder |
2 Esslöffel | Ginger fresh, minced |
1 1/2 Teelöffel | Asian Chile Sauce <<Or>> |
1/2 Teelöffel | Red Chile Flakes |
1 Esslöffel | orange zest grated |
1/2 Tasse | orange juice fresh |
| Spicy Cabbage Salad (Recipe Follows) |
Remove white membrane from underside of ribs and remove any excess fat. Mix remaining ingredients together and coat ribs. Marinate 4 hours refrigerated or overnight.
To cook in oven: Preheat oven to 375 degrees, place ribs on a rack in a roasting pan in a single layer and bake for 1 hour until meat is tender. Baste occasionally with marinade.
To grill: Use indirect heat method with charcoal on sides of grill and a drip pan below and grill for 45 minutes, basting occasionally or until meat is tender.
Serve warm or at room temperature with spicy cabbage salad.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |