Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ribs in a Chinese Style with Spicy Cabbage Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gPork Spareribs
1/3 TasseSeasoned Rice Vinegar
1/2 Tasselight soy sauce
1/3 TasseHoney Or Maple Syrup
1/3 TasseHoisin sauce
2 TeelöffelToasted Sesame Oil
2 Esslöffelgarlic minced
1/2 Teelöffel5 Spice Powder
2 EsslöffelGinger fresh, minced
1 1/2 TeelöffelAsian Chile Sauce <<Or>>
1/2 TeelöffelRed Chile Flakes
1 Esslöffelorange zest grated
1/2 Tasseorange juice fresh
Garnish
 Spicy Cabbage Salad (Recipe Follows)
die Zubereitung:

Remove white membrane from underside of ribs and remove any excess fat. Mix remaining ingredients together and coat ribs. Marinate 4 hours refrigerated or overnight.

To cook in oven: Preheat oven to 375 degrees, place ribs on a rack in a roasting pan in a single layer and bake for 1 hour until meat is tender. Baste occasionally with marinade.

To grill: Use indirect heat method with charcoal on sides of grill and a drip pan below and grill for 45 minutes, basting occasionally or until meat is tender.

Serve warm or at room temperature with spicy cabbage salad.


Anmerkungen zum Rezept:
keine