Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sajor Bayam (Spinach-Corn Puree)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Spinach, fresh; bunch
onion large
cloves garlic
Thai chile
1/2 TeelöffelShrimp paste
16 x ca. 30 gCorn, creamed
1 Teelöffelsalt
4 Tassecoconut milk
die Zubereitung:

Calories per serving: 130 Fat grams per serving: 1

Approx. Cook Time: 0:15 Cook spinach until tender. Grind together onion, garlic, and pepper in a food processor. Add shrimp paste and cook in a little vegetable oil until golden. Combine with remaining ingredients except for coconut milk and puree in blender, adding coconut milk as necessary. Reheat to serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine