Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salad Frisee with Endive, Canadian Bacon, and Croutons
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Belgian endives washed; patted dry and sliced crosswise into little rings
1 grossHead of Chicory lettuce washed and torn
6 EsslöffelWalnut oil
2 Esslöffelred wine vinegar
 Salt and papper
4 x ca. 30 gThickly sliced Canadian bacon cut into chunks
Thin slices from a loaf of french bread
die Zubereitung:

put the endive and chicory lettuce in a large bowl. Put the rounds of french bread (cut into quarters) in the over to toast, sautethe Canadian bacon in a small frying pan in the walnut oil till crispy on the outside (in Belgium they used smoked pork belly) then scatter the bacon on the salad. Turn off the flame under the frypan, deglaze the pan with the vinegar, pour the warm vinaigrette over the salad, add in the croutons and toss gently. Serve with more french bread, a bit of cheese, and Saison Dupont.


Anmerkungen zum Rezept:
keine