Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Southwestern Red Snapper
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 To l-1/2 pounds red snapper
 Fillets
 salt
2/3 TassePicante sauce
1/2 Tassered onion chopped
cloves garlic minced
1 mittelgreen pepper chopped
1 mittelTomato seeded, chopped
die Zubereitung:

Lightly sprinkle fish with salt. In skillet, combine picante sauce, onion and garlic. Bring to a boil, stirring constantly; reduce heat. Add fish and green pepper; cover and simmer gently 10 to 15 minutes or until fish flakes easily when tested with fork Remove fish to serving plate; keep warm. Cook and stir pan juices until slightly thickened, about 1 to 2 minutes. Stir in tomato; heat through. Spoon sauce over fish and serve with additional picante sauce. Makes 4 servings.

You can substitute halibut or other favorite fish for red snapper.

Total 2.62 grams Cholesterol-62.9 mg Sodium 493 mg

Neighborhood Shopper 9/18/96 Typos by Bobbie Beers


Anmerkungen zum Rezept:
keine