Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Steamed Mussels
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
18 Mussels -- scrubbed well
1 Esslöffelonion chopped
Cloves garlic chopped
1 Esslöffelcelery chopped
1/4 Teelöffelthyme
10 peppercorns whole
1/2 Teelöffelparsley fresh, chopped
1 Tassewater
2/3 TasseChablis
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelflour
die Zubereitung:

Place mussels in basket of steamer. Combine onion, garlic, celery, thyme, peppercorns, and parsley with water and Chablis in bottom of steamer. Steam over high heat until shells open. Remove mussels to warm plate, discarding any that have not opened.

Strain broth and boil over high heat until reduced to 1 cup. Melt butter, stir in flour, and cook 1 minute. Add broth and cook, stirring, until sauce thickens.


Anmerkungen zum Rezept:
keine