Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Stir-Fried Deep-Fried Porkball and Spinach
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gDeep-fried porkballs
1 x ca. 450 gSpinach
cloves garlic
1 Esslöffelcornstarch
1/4 Tassewater
1 1/2 Esslöffeloil
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

1. Prepare Basic Deep-fried Porkballs (see recipe).

2. Wash spinach and remove tough stems. Crush garlic. Blend cornstarch and cold water to a paste.

3. Heat oil. Brown garlic lightly and discard. Add spinach, salt and sugar. Stir-fry until spinach softens slightly (about 1 to 2 minutes).

4. Add porkballs and stir-fry only to heat through. Then stir in cornstarch paste to thicken. Serve at once.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine