Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Taco Salad #4
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gHamburger
1 PackungTaco seasoning mix
3/4 Tassewater
Head iceberg lettuce
1/2 Round onion; minced
Ripe tomatoes; cubed
10 Pitted olives; sliced
 cheddar cheese grated
die Zubereitung:

Brown hamburger in skillet; drain. Add taco seasoning mix and the water; mix well. Bring to a boil, reduce heat and simmer 15 minutes. Set aside. Wash and break lettuce into bite-sized pieces. In a large salad bowl, put lettuce, olives, onion, tomatoes and taco chips. Just before serving, pour taco mixture over vegetables and top with cheese. Makes 12 servings.

From a book of my mother's (Judy Hosey) titled <Senator Richard Matsuura's Favorite Recipes>, mostly Japanese and Hawaiian. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine