Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 Scheibe | White Bread Slices -- crusts |
| Removed |
3 Esslöffel | Butter -- to spread on |
| Bread |
1/2 Tasse | butter |
1/2 x ca. 450 g | mushrooms |
2 Tasse | Onions finely chopped |
1 x ca. 450 g | Italian Sausage |
1 x ca. 450 g | Cheddar cheese grated |
5 | eggs whole |
2 1/2 Tasse | milk |
1 Teelöffel | mustard dry |
3 Teelöffel | dijon mustard |
1 Teelöffel | nutmeg |
| salt |
| pepper |
Butter bread, set aside.
Melt 1/2 cup butter, saute onions & mushrooms.
Grease 13 x 9 casserole. Layer 1/2 bread, mushrooms & onions, sausage, & cheese.
Mix eggs, milk, mustards, nutmeg, salt, & pepper. Pour over casserole, cover and refrigerate overnight.
Bake uncovered in a 350 degree oven for 1 hour.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |