Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tender Beef Filet
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tenderloin filet steaks; (approx. 1 1/2 pounds)
4 Esslöffelbutter
Cloves garlic crushed
2 Esslöffelparsley chopped
 salt
 pepper
1/4 TasseBrandy
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Pound steaks with a meat mallet until thin Melt butter in a pan. Add steaks and sear on each side over high heat Remove steaks and keep warm

To pan juices add garlic, salt, pepper parsley and Worcestershire sauce.

Heat and simmer for 3 minutes. Return steaks to the pan; baste and simmer for 2 minutes pour brandy over steaks; simmer 3 or 4 minutes. Remove steaks and serve immediately with Bearnaise Sauce (optional)


Anmerkungen zum Rezept:
keine