Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Toffee-Coffee Ice Cream
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
Eggs well beaten
2/3 Tassesugar
3 Tassemilk
2 EsslöffelInstant coffee powder
3 1/4 x ca. 30 gToffee candy chilled
1/2 Teelöffelvanilla extract
2 Tassewhipping cream
die Zubereitung:

In a medium saucepan, combine beaten eggs, sugar, milk and coffee powder. Cook and stir over low heat until sugar and coffee powder dissolve and mixture thickens slightly. Cool to room temperature. Break chilled candy in wrappers into coarse or find pieces by striking sharply with handle of a knife or hammer. Stir in broken candy, vanilla and whipping cream into cooled mixture. Pour into ice cream canister. Freeze in ice cream maker according to manufacturer's directions. Makes 2 quarts.


Anmerkungen zum Rezept:
keine