Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tournedos Rossini
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Filet steaks; 3/4 to 1-inch thick
1 1/2 Esslöffelbutter
1 1/2 Esslöffeloil
1 Tassebroth
1/2 Tassered wine
1 Esslöffelcornstarch
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In large, heavy skillet heat butter & oil over moderately high heat until butter foam subsides. Saute steak 3-4 minutes on each side. Remove from heat. Season quickly with salt & pepper. Keep warm while making sauce. Pour fat out of skillet. Stir in stock & boil hard. Mix red wine & cornstarch together. Add to stock. Pour over steaks & serve.

Mrs Jerome (Brigitte) Webster

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine