Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vodka Fettucine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseheavy cream
1 x ca. 450 gSpinach fettucini; cooked as directed
1 mittelOnion chopped
4 Esslöffelbutter
16 x ca. 30 gTomato drained
8 x ca. 30 gtomato sauce
2/3 TasseVodka
1/4 x ca. 450 gProsciutto (or ham); diced
1 TasseFrozen green peas; thawed
 parmesan to taste
 Locatelli cheese, grated; to taste
die Zubereitung:

Cook pasta. Meanwhile, over med. Heat, cook onion in hot butter until tender, about 5 minutes. Blend in cream-heat just to boiling.

Add remeaining ingredients and heat through. Toss with the hot, drained pasta.

Serve with the cheese sprinkled over.


Anmerkungen zum Rezept:
keine