Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Waldorf Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 kleinChicken breast halves (about 3 pounds), boned and skinned
1 TasseUnsweetened apple juice
1 Esslöffellemon juice
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelginger ground
1 Esslöffelcornstarch
2 TasseCoarsely chopped unpared red apples (about 2 medium)
1 TasseDiagonal slices celery (about 2 medium stalks)
3 Esslöffelraisins
1 EsslöffelSliced green onion (with top)
die Zubereitung:

Remove excess fat from chicken. Place chicken, I/2 cup of the apple juice, the lemon juice, salt and ginger in 10 inch nonstick skillet. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer about 20 minutes or until chicken is done. Remove chicken; keep warm.

Mix remaining apple juice and the cornstarch, add to hot liquid. Heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute. Stir in remaining ingredients; heat through. For each serving, diagonally slice chicken. Arrange on plate, overlapping slices. Top with sauce.

6 servings.

Warm Chicken Waldorf Salad: Arrange sliced chicken on salad greens. Top with sauce.

Nutrition information Per serving 1 serving Percent of U.S. Rda Calories

vitamin c

Niacin 48% Potassium, mg 400 Calcium 2% Iron 6% From the files of Al Rice,


Anmerkungen zum Rezept:
keine