Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
White Sauce (Bechamel)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelflour
1 Tassemilk
1 kleinOnion studded with
(up to)
cloves whole
1/2 kleinBayleaf
 Grating of nutmeg
die Zubereitung:

Melt butter over low heat. Add and blend in flour over low heat for 3 to 5 minutes. Slowly stir in milk. Add onion studded with cloves and bay leaf. Cook and stir the sauce with a wirw whisk or wooden spoon until thickened and smooth. Place in a 350-degree oven for 20 minutes to slowly cook. Strain the sauce and season to taste. Add a grating of nutmeg.

Nutritional info per tablespoon: 28 cal; 1g pro, 2g carb, 2g fat (61%)

Crawford, 6/23/96

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine