Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
White-Cooked Pork with Lotus Root
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gpork
1 x ca. 450 gLotus root
2 EsslöffelRed bean cheese (see recipe)
 Water to cover
1 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
2 Teelöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

1. Cut pork in 1-1/2 inch cubes. Peel lotus root and split open slightly. Mash red bean cheese. Place in a heavy saucepan.

2. Add water, salt and pepper. Bring to a boil, then simmer, covered, 45 minutes. Remove lotus root; slice thin and set aside.

3. Blend cornstarch and remaining cold water to a paste. Add to liquids in pan and cook, stirring, to thicken. Return lotus root only to reheat.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine