Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb chop and vegetable skillet
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lamb loin -Or
8 rib chops, cut 3/4-inch th
salt
pepper
2 Teelöffelbutter or margarine
4 TasseSliced zucchini or summer sq
1/2 Tassegreen onions sliced
Large tomato, cut into wedge
1/2 TasseBeef or chicken bouillon
die Zubereitung:

Sprinkle both sides of lamb chops with salt and pepper. Melt butter or margarine in skillet over medium heat. Add lamb and quickly cook until browned on both sides. Add squash, onions, tomatoes, and bouillon. Cover and cook about 5 minutes, or until vegetables are tender-crisp. From New and Natural Fresh American Lamb Recipes for Special Occasions by American Lamb Council No copyright shown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine