Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yum Yum Cake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungLemon cake mix
1 PackungVanilla instant pudding
 Small size
1 1/2 Tassemilk
8 x ca. 30 gcream cheese softened
1 DoseCrushed pineapple drained
 Small can
8 x ca. 30 gNon dairy whipped topping
die Zubereitung:

Prepare cake mix according to instructions on box. Lightly grease and flour a jelly roll pan. Spread cake mix evenly onto pan. Combine pudding mix and milk, stir until no lumps remain. In a separate bowl, with an electric mixer, whip cream cheese for 3 minutes. Combine pudding and cream cheese, add pineapple. Mix until well incorporated. Spread over cake. Top with non-dairy whipped topping. Sprinkle coconut on top. Slice and serve. Refrigerate leftover cake.


Anmerkungen zum Rezept:
keine