Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Afghan Chicken Kebobs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseYogurt
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelGround red or black pepper
30 MilliliterGarlic finely minced
1 1/2 x ca. 450 gChicken breasts; boneless, skinless, cut into kebob sized pieces
 Flatbread; such as lavash, pita or flour tortillas
tomatoes sliced
Onions sliced
 Cilantro to taste
Lemons or 4 limes; quartered
die Zubereitung:

1. Mix yogurt, salt, pepper and garlic in a bowl. Mix chicken with yogurt and marinate 1 to 2 hours at room temperature, up to 2 days refrigerated.

2. Thread chicken on skewers and grill over medium hot coals.

3. Place warmed pita bread on plates (if using tortillas, toast briefly over flame), divide meat among them, top with tomato and onion slices and cilantro and fold bread over. Serve with lemon or lime quarters for squeezing.

Newsday, Queens New York - Dining & Food section - 27 Sep 95

MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine